HOLLANDSE ONTBIJTKOEKEN

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

* Boven een kom de bloem ,het volkorenmeel ,de basterdsuiker ,koekkruiden en het bakpoeder zeven.* Vervolgens met de melk er een deeg van roeren.* Het deeg in een ingevette cakevorm doen en in 1?-2 uur gaarbakken.* De koek direct VOORZICHTIG uit de vorm nemen.* De koek pas na 2 dagen aansnijden dan is hij het lekkerste!

HOLLANDSE ONTBIJTKOEKEN is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Knibbel Knabbel Knuisje-Huisje
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept