Zoek
Paasbavarois
4
10-20 min -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 blaadjes witte gelantine
1 blik perzikken ca 800 gr.
2 dl biogarde roer
1 dl advokaat
100 gr. witte basterdsuiker
1 eetl. citroensap
1/8 ltr. slagroom
suiker eitjes voor decoratie Voorbereiding Week de gelantine ca. 5 min. in ruim koud water. Giet de perzikken af. Pureer de helft van de perzikken. Roer de biogarde
advocaat en suiker door de puree. Verwarm het citroensap in een pannetje. Knijp de gelantine goed uit en los de blaadjes 9 van het vuur af ) al roerende op in het sap. Roer het gelantine mengsel door het perzikken mengsel. Klop de slagroom stijf. Klop de slagroom luchtig door het perzikkenmengsel. Vet een puddingschaal (vorm inhoud ca. 3/4 ltr.)in. Doe het mengsel over in de vorm en strijk de bovenkant glad. Laat de bavarois in ca. 3 uut opstijven. Snijd overgebleven perzikken in schijfjes. (voor garnering ) Bereidingswijze Stort de bavarois op een platte schaal. Garnaar de pudding met perzikschijfjes en suikerei
Bereiding
Stort de bavarois op een platte schaal. Garnaar de pudding met perzikschijfjes en suikereitjes.
Paasbavarois is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Paasbavarois met advocaat
270 min
Nagerecht
Bekijk recept
Paasbavarois
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Paasbavarois Met Advocaat
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Paasbavarois met advocaat
270 min
Nagerecht
Bekijk recept
Paasbavarois
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
Bekijk recept
Paasbavarois Met Advocaat
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept