HOLLANDSE GARNALEN MET ZALM

0
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De creme fraiche ligt verwarmen en mengen met de opgeloste gelatine De vorm bedekken met plastic folie De vorm bekleden met zalm De vulling gelagerd inleggen, ahtereenvolgens: Gelei - zalm ? garnalen ? bieslook - gelei - zalm enz. Als laatste laag de zalm gebruiken. Afdekken met folie en tenminste 4 uur laten rusten. Kan zeker twee dagen vooraf worden bereid, in de koeling bewaren. Saus 1 dl mayonaise 1 eetl. Grove mosterd 1 eetl. Fijne mosterd. ? eetl. Gehakte verse dille 1 theelepel poedersuiker. Alles mengen tot een gladde emulsie en op smaak brengen met peper en zout.

HOLLANDSE GARNALEN MET ZALM is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept