Gevulde Varkensfilet

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter in een braadpan. Bak de filet op een hoog vuur rondom bruin. Temper het vuur en braad het vlees met het deksel op de pan in ca. 40 minuten goudbruin en gaar. Neem hetvlees uit de pan en houd het, afgedekt met aluminiumfolie en een handdoek warm. Schenk het sap van de abrikozen bij het braadvet. Brewng het aan de kook en bind het met wat allesbinder. Breng het op smaak met peper en zout. Snijd het vlees in plakken. Verdeel de rest van de rozijnen over de holten van de abrikozen. Serveer met rijsttimbaaltjes en sperzieboontjes.

Gevulde Varkensfilet is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept