Paastulband Met Geconfijte Sinaasappelschil.

2
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Oven voorverwarmen op 175 C.
- Boter met suiker, vanillesuiker en zout zacht en romig kloppen.
- Bloem en bakpoeder mengen, eieren en bloemmengsel in gedeelten door botermengsel roeren.
- Melk, sinaasappelschil, pure en witte chocolade toevoegen.
- Deegmengsel in vorm scheppen en tulband in midden van oven in 60-70 minuten bakken.
- Op rooster laten afkoelen.
- Tulband voor serveren heel dun met cacao bestrooien.
- VARIATIETIP: verrijk de paastulband met 150 gram rozijnen.
- Meng de rozijnen tegelijk met de chocolade door het deeg.

Paastulband Met Geconfijte Sinaasappelschil. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Toastjes met foie gras en pruimencoulis
Snack
Bekijk recept
Kip piri piri met sinaasappel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paastulband met abrikozen
100 min
Bekijk recept
Paastulband
2 uur-
Bekijk recept
Paastulband
55 min
Bekijk recept
Paastulband
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept