Bekleed de vorm met bakpapier. Scheid de eieren in dooiers en witten. Klop de eiwittwen stijf met zout en klop er daarna de helft van de suiker door Klop de eidooiers met de resterende suiker licht en luchtig met de mixer. Spatel de dooiermengsel door de eiwit. Zeef de bloem en maizena over de eimengsel. Spatel dit doorelkaar en schep dit in de bakvorm. Strijk de bovenkant glad en bak de taart in _ 40minuten gaar en goudbruin in het midden van de oven. Laat de vorm ongeveer 10 minuten afkoelen. Verwijder de rand van de vorm,stort de taart omgekeerd op de rooster en verwijder het bakpapier. Doe de vla in een kom en roer er de helft van de advokaat door. Week de gelatine een paar minutrn in ruim koud water en los de blaadjes op laag vuur met aanhangende water op. Roer de opgeloste gelatine door de vla en laat dit opstijven in de koelkast voor ongeveer 25 miuten. Afwerken Snijd de taart in 3 gelijke plakken. Bestrijk de onderste plak met de vla, en zet de tweede plak er bovenop en bestrijk deze eveneens met vla en leg de laatste plak er bovenop zorg dat alles mooi recht ligt.Smeer ook deze in met vla Bestrijk de zijkant met vla en haal de rand van de taart door de amandelen. Klop de slagroom stijf met 4 eetlepels advokaat,koenjit en versteviger. Garneer de taart met slagroom en paaseitjes