Paastaartje Met Garnalen

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in ca. 10 minuten hard. Spoel de garnalen onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken. Knip de bieslook fijn. Snijd het brood in kleine blokjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de blokjes brood goudbruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Pel de eieren en hak ze in stukjes. Roer in een kom de mayonaise en de mosterd door elkaar. Schep het ei met de garnalen en 1 volle eetlepel bieslook erdoor en breng op smaak met zout en peper. Roer in een kommetje de creme fraiche los met de melk en 1 volle eetlepel bieslook. Voeg zout en peper naar smaak toe. Zet op 4 borden een ronde vorm (doorsnee ca. 8 cm en hoogte ca. 4 cm) en schep de garnalensalade erin. Druk de massa aan en strijk de bovenkant glad. Trek de ring voorzichtig weg. Verdeel de blaadjes friseesla rond het taartje en schep er wat van de roomsaus over. Leg de croutons ernaast en garneer het taartje met toefjes tuinkers.

Paastaartje Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept