Roergebakken Bloemkool Met Raapstelen

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes. Was de raapsteeltjes en laat deze uitlekken. Was de peper, snijd deze in de lengte door, verwijder de zaadjes en snijdt het pepertje in stukjes. Snijd de lente-uitjes in stukjes. Verhit de olie in een wok en roerbak hier de bloemkool, lente-ui, zout en djinten 10 minuten. Voeg dan de raapstelen toe en roerbak dit eventjes mee tot de raapstelen iets geslonken is. Eet smakelijk !

Roergebakken Bloemkool Met Raapstelen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brandade van gerookte makreel
30 min-
Bekijk recept
Quiche met Hollandse geitenkaas
30 min-
Bekijk recept
Raapstelenstamppot met beefburger
17 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken groenten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept