Paaspudding

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet de gelatine in koud water in de week. Splits de eieren en roer de dooiers met de suiker en de vanillesuiker schuimend. Voeg de koffie toe. Breng de melk aan de kook en giet deze in een klein straaltje en al kloppend bij het eierdooiermengsel. Laat dit op een zacht vuur en al roerend binden. Knijp de gelatine uit en los deze op in de vla. Laat deze koud worden maar niet stijf. Klop de eiwitten stijf en klop de slagroom apart stijf. Spartel de vla, de room en de eiwitten door elkaar en doe de pudding in een omgespoelde puddingvorm. Laat de pudding opstijven. Rasp de chocolade. Klop de slagroom stijf met de suiker en geef de pudding nestjes van slagroom. Bestrooi ze met de geraspte chocolade en vul de nestjes met de paaseitjes.

Paaspudding is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Paaspudding met sinaasappel en chocola
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Paaspudding
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Paaspudding met sinaasappel en chocola
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Paaspudding
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept