Chocolade-paasei

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De peer schillen en in de lengte in schijven snijden, eventueel besprenkelen met citroensap tegen verkleuring. Een mesje verhitten in kokend water en hiermee voorzichtig het paas-ei in de lengte halveren [over de naad]. Het halve ei op een bord leggen en er een bolletje walnoot-ijs in scheppen, garneren met schijfjes peer, een toefje slagroom en walnoten.

Chocolade-paasei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Superkrokant paasei
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Wentelteefjes in een muffinvorm
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Paprika Paasei
10-20 min -
Bekijk recept
Paasei
10-20 min -
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept