Hollandse Couscous

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Couscous weken volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen en snipperen. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. 4 eetlepels olie verhitten in braadpan. Ui, wortel ca. 3 minuten bakken. Champignons toevoegen en al omscheppend ca. 2 minuten meebakken. Doperwten, roomkaas en 100 ml water erdoors ceppen en ca. 3 minuten meewarmen. Couscous mengen met rest olie en verwarmen in koekenpan volgens gebruiksaanwijzing. Op smaak brengen met zout en peper. Couscous overdoen in schaal. Groentemengsel over couscous verdelen.

Hollandse Couscous is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept