Eieren In Soezendeeg

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren hard laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze. Breng het water met het zout aan de kook en voeg in 1 keer alle bloem toe, blijf roeren tot het als een bal deeg van de pan loslaat. Haal de pan van het vuur en voeg 1 ei toe, roer deze door het deeg. Klop het tweede ei los, en voeg deze in gedeeltens toe, het deeg mag niet te slap worden, klop het deeg met een achterkant van een lepel 10 min. verpak de gekookte eieren in het deeg, doe dit met natgemaakte handen, bak de eieren in het vet of de olie van 170 gr. in circa 8 min. goudbruin, laat ze uitlekken op bakpapier.

Eieren In Soezendeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lente-eclair
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap soezen bakken
15 min Gebak
Bekijk recept
soezendeeg
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Soezendeeg
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept