Heldere Bouillon

6
10-20 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wortel schrappen, wassen en in blokjes snijden. In zout water 3 minuten blancheren, afgieten. In ijskoud water laten schrikken, goed uit laten lekken. Champignons schoonwrijven met keukenpapier, steeltjes afsnijden. In de lengte in dunne plakjes snijden. Bouillon in pan gieten, verhitten, sherry toevoegen. Niet meer laten koken. Vlak voor serveren wortel en champignons toevoegen. Kervel of peterselie wassen, droogdeppen, blaadjes van de stelen halen. Bouillon in voorverwarmde soeplommen scheppen, met kervel/peterselieblaadjes bestrooien.

Heldere Bouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw in kruidenkorst en spinazierisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tomatenconsommé
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Rode-wijnsoep met groenten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept