De aardappelen wassen en ongeschild in 30 minuten in weinig water gaarkoken. De aardappelen pellen en onmiddellijk door de pers drukken. De knoflook pellen en erbij uitdrukken. Het tarwegries 2-3 tl zout, de eieren en de helft van de bieslook toevoegen en alles door elkaar scheppen. In een grote pan ongeveer 2 liter water met zout aan de kook brengen. Ondertussen de room verwarmen. De champignons schoonwrijven fijnsnijden en toevoegen. De room bij matige temperatuur tot ongeveer een derde laten inkoken, De rest van het bieslook erdoor roeren. De saus met zout op smaak afmaken. Van het deeg twee rollen vormen, er kleine stukjes vaan snijden en die meet een vork plaatdrukken. In porties 3-5 minuten in water met zout koken tot ze naar boven komen. Dan laten uitlekken. De saus nog even doorwarmen en bij de gnocchi opdienen.
Aardappelgnocchi Met Champignons is een recept van Smulweb.nl