PASTA BOLOGNESE DA SOUS

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de helft van de boter in de koekenpan. Bak het spek goudbruin. Voeg ui, wortel en selderij toe en fruit het geheel op laag vuur, af en toe roeren. Zet het vuur hoog, voeg de rest van de boter toe en als de pan goed heet is ook het gehakt. Bak het gehakt bruin en rul. Voeg de kippelevertjes toe en roer tot ze van kleur veranderen. Voeg de bouillon, passata, wijn en nootmuskaat toe. Op smaak brengen met wat peper en zout. Breng de saus aan de kook en laat hem afgedekt zo′n 2 uur sudderen (hoe langer hoe beter). Voeg evt. tussentijds wat bouillon toe. Kook de pasta in ruim kokend water tot deze beetgaar is. Afgieten en over de borden verdelen. Schep de saus erover en bestrooi deze met de parmezaanse kaas.

PASTA BOLOGNESE DA SOUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hoender Gebraai Op Kole
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
PAPRIKA DU SOUS
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
LAMSFILET LA SOUS
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zoete Chili-Boerenworst
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept