Coupe Espresso

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Met ijsbolletjestang helft van espresso-ijs in vier hoge coupes schppen. Helft koffiesiroop erover schenken en 1 el. slagroom erop schenken. Hierop rest van espresso-ijs scheppen, rest koffiesiroop erover schenken en rest van slagroom erop scheppen. Garneren met mokkaboontjes.

Coupe Espresso is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Slagroomijs met vijgensaus
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met granita van appel en mintmeringue
1u30 min Nagerecht
Bekijk recept
Frambozen met pistache
Bekijk recept
Aspergecocktail
30 min Voorgerecht
Bekijk recept