Driekleuren Mascarpone

4
30-60 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De mascarpone met de poedersuiker met de handmixer opkloppen en over 3 schaaltjes verdelen. De pistachenootjes hakken en 4 Italiaanse bitterkoekjes (Amaretti di Saronne) verkruimelen. De gehakte nootjes door het eerste schaaltje met mascarpone en de Amaretti di Saronne door het tweede schaaltje roeren. Het derde schaaltje naturel laten. Van iedere kleur mascarpone met behulp van 2 lepels 4 quenelles maken en deze op 4 borden leggen. De frambozencoulis rond de quenelles schenken en met Amaretti di Saronne, frambozen en munt garneren.

Driekleuren Mascarpone is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met peperonikip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige paprikasoep met tilapia
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kebab en gewokte paprika met krieltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise saté en currygroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept