Gelata Di Ricatta Al Rhum

6
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

1 Klop de eierdooiers met de suiker tot een luchtige massa. Schep er voorzichtig de rum en vervolgens de Ricotta onder. 2 Lepel het mengsel in het diepvriesbakje en bedek het met bakpapier. Zet het bakje minstens 3 uur in het diepvriesvak tot alles bevroren is. 3 Haal het bakje uit het diepvriesvak, zet het even in warm water (niet onderdompelen!) en keer het bakje om op een schotel. Serveer onmiddelijk.

Gelata Di Ricatta Al Rhum is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pikante Scampi's Met Rhum
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cassata Carlofortina
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cafe au rhum
Bekijk recept
Baba au rhum
0 min
Bekijk recept