Ravioli Gevuld Met Geitenkaas Op Een Saladebedje

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pastadeeg dun uitrollen tot twee gelijke deeglappen Markeer op de deeglap vierkantjes, spuit in het midden van elk vierkant wat vulling, tussenruimte bestrijken met water.Tweede deeglap er bovenop leggen, stevig vastdrukkenmet een keuken mesje vierkanten uitsnijden. Ravioli koken in gezouten water. Vinaigrette verwarmen. Roquette en frisee salade op de borden dresseren Ravioli uit het water scheppen en op een doek laten uitlekken.

Ravioli Gevuld Met Geitenkaas Op Een Saladebedje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept