Parmigiano-"ijs"

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de peren, haal het klokhuis eruit en halveer ze. Laat indien mogelijk het steeltje zitten. Snij ze zodanig in schijfjes, dat ze als een waaier op een bordje kunnen worden gelegd.

Parmigiano-"ijs" is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picknickbol met tonijn
20 min
Bekijk recept
Farrosalade met gedroogde tomaat en basilicumpesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Perline in kruidige tomatensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept