Intussen peterselie fijnhakken. Kaas in kleine stukjes snijden. Eieren loskloppen met rest van kwar. Kaas, 3/4 deel van de peterselie en peper erdoor kloppen. Chorizo in blokjes snijden. In roerbakpan rest van boter verhitten en op laag vuur de kool al omscheppend ca. 2 minuten bakken. Chorizo door kool mengen en nog ca. 1 minuut meewarmen. Kool door eiermengsel scheppen. Aanrecht en deegroller bestuiven met bloem. Deeg uitrollen tot ronde lap van ca. ? cm. dik en 5 cm. groter dan de vorm. Vorm invetten en bekleden met deeg. Koolmengsel erover verdelen. Tot gebruik in koelkast zetten. Oven voorverwarmen op 200 graden. Taart in midden van oven ca. 40 minuten bakken. Kwarteleieren boven taart breken en bestrooien met rest van peterselie. Taart terugdoen in oven en in nog ca. 20 minuten goudbruin en gaar bakken.
Groene-Kooltaart Met Chorizo En Kaas is een recept van Smulweb.nl