Volkorenpizza

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bodem: Meng warm water, gist en honing in een grote kom. Laat ong. 10 min. rusten in een warme ruimte. Meng koud water, olijfolie en zout en voeg toe aan het gistmengsel. Draai de 2 soorten bloem door het mengsel tot je een vaste substantie krijgt. Kneed het deeg, leg het in een lichtjes geoliede kom en laat het rijzen gedurende 45 min. Rol het deeg daarna uit op een pizzabord of een bakplaat van 38 op 26 cm. Garnering: Stoof de ui in olie tot hij zacht is. Voeg de gehakte spinazieblaadjes toe en laat verder stoven gedurende 5 min. Meng de feta door het mengsel tot de kaas begint te smelten. Strooi de tomatenblokjes over de pizzabodem en strijk er het spinaziemengsel over. Werk af met de mozarella. Zet de pizza in een voorverwarmde oven van 180 C? en laat bakken gedurende 30 a 45 min., of tot de bodem gebakken is en de kaas gesmolten.

Volkorenpizza is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volkorenpizza Met Mais En Ananas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkorenpizza Met Mais En Ananas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept