Voeg 60 g gemalen kaas, zout, 2 eierdooiers en 25 g boter toe. Roer dit er vlug doorheen zodat de eieren niet kunnen stollen. Maak een formica of marmeren plaat met koud water nat en schep er het griesmeelmengsel op. Spreid het met een spatel (metaal) of een mes met een breed lemmet uit tot een dikte van ongeveer 1 cm. (Doop spatel of mes van tijd tot tijd in koud water.) Laat de griesmeel geheel afkoelen. Verwarm de oven op 230?C voor. Snij met een koekjesvorm of met een klein glas met een diameter van 3,5 cm, rondjes uit de griesmeel, maak voor ieder rondje vorm of glas weer nat, zo gaat het uitsnijden gemakkelijker. Vet de bodem van een rechthoekige of ovalen ovenschaal met boter in. Leg de stukjes griesmeel die tussen de rondjes na het snijden zijn overgebleven onderin de schotel. Leg hier klontjes boter op en strooi er gemalen kaas over. Leg de rondjes er dakpansgewijs overheen met hier en daar een klontje boter Strooi er de rest van de kaas over. Zet de schaal bovenin de oven en gratineer ongeveer 15 minuten. Als na 15 minuten zich nog geen mooie korst heeft gevormd, zet dan de thermostaat van de oven op 250?C en laat de schotel nog 5 minuten in de oven. Heet, in de vuurvaste schaal serveren.