Caponata

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe flinke hoeveelheid olie in de koekepan en bak de aubergine, laten uitlekken op keukenpapier. Intussen de selderij in stukjes snijden ( ter grote van de olijven ) en in een pan met ruim water laten koken samen met de olijven en kappertjes, totdat de de selderij goed gaar is. Dit afgieten en in een pan samen met ong. 3/4 liter tomatensaus laten pruttelen. De gebakken aubergines toevoegen. Voeg 3 eetlepels suiker en 3 eetlepels azijn aan dit alles toe en laten staan voor minstens 4 uur.

Caponata is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept

Couscouscaponata met aubergine
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met caponata
30 min-
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caponata met pastasalade
30 min-
Bekijk recept