Gianduia-ijs

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de slagroom lobbig en spatel deze samen met de hazelnootpoeder door de koude creme. Schep deze in een vriesvaste schaal en zet deze eerst 1 uur in het vriesvak van ?20?C. Klop de creme dan elk half uur flink door tot deze is bevroren. Of draai het ijs in een sorbetiere of roomijsmaker.

Gianduia-ijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Gianduia - ijs
0 min
Bekijk recept
Gianduia - ijs
0 min
Bekijk recept