Chocoladeravioli Met Ijskroketten En Perziksaus

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verbrokkel de marsepein in een kom en meng ze met de amandelen en de sinaasappelrasp. Verhit de chocolade met de slagroom ′au bain Marie′ en voeg deze chocoroom toe aan het marsepeinmengsel. Rol het deeg uit tot een lap van 3 mm dik en leg hierop bergjes van de vulling. Sla de lap dubbel en druk het deeg goed op elkaar. Snijd of steek de ravioli′s los. Maak een siroop door het water met de suiker en het vanillemerg aan de kook te brengen en laat dit inkoken tot de juiste dikte. Kook de ravioli in deze stroop gedurende ong. 6 minuten. Maal de bokkenpootjes in de keukenmachine. Snijd lange repen van het ijs en panneer deze in de gehakte koekjes. Doe de perziken met de siroop in een steelpannetje en laat zachtjes inkoken tot siroopdikte. Pureer de massa met een staafmixer.

Chocoladeravioli Met Ijskroketten En Perziksaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Perzikmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pasta Met Varkenshaas En Perziksaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlappen Met Oosterse Perziksaus
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Bitterkoekjespudding Met Perziksaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept