Verbrokkel de marsepein in een kom en meng ze met de amandelen en de sinaasappelrasp. Verhit de chocolade met de slagroom ′au bain Marie′ en voeg deze chocoroom toe aan het marsepeinmengsel. Rol het deeg uit tot een lap van 3 mm dik en leg hierop bergjes van de vulling. Sla de lap dubbel en druk het deeg goed op elkaar. Snijd of steek de ravioli′s los. Maak een siroop door het water met de suiker en het vanillemerg aan de kook te brengen en laat dit inkoken tot de juiste dikte. Kook de ravioli in deze stroop gedurende ong. 6 minuten. Maal de bokkenpootjes in de keukenmachine. Snijd lange repen van het ijs en panneer deze in de gehakte koekjes. Doe de perziken met de siroop in een steelpannetje en laat zachtjes inkoken tot siroopdikte. Pureer de massa met een staafmixer.
Chocoladeravioli Met Ijskroketten En Perziksaus is een recept van Smulweb.nl