Kikkererwtensoep Met Scampi, Coulis Van Bieslook En Tomaten

4
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de bieslook fijn, doe er 5 eetlepels olijfolie bij en mix tot een homogene coulis. Zeef, kruid met zout en zet apart. Mix de gepelde en ontpitte tomaten fijn, giet er eventueel het overtollige vocht af en roer er de resterende eetlepel olijfolie onder. Kruid met versgemalen witte peper en zout en zet apart. Bak de scampi′s gaar op hoog vuur en kruid met versgemalen witte peper, zout en een snuifje mild kerriepoeder.

Kikkererwtensoep Met Scampi, Coulis Van Bieslook En Tomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tomaten-kikkererwtensoep met balletjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met Catalaanse worstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwtensoep met spinazie en yoghurt
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise kikkererwtensoep
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept