Mossellen In Een Lichte Saus

3
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voeg wijn en sherry toe en laat het geheel 3 minuten op een hoge stand koken. Voeg de tomaten, de rest van de peterselie, de oregano en basilicumblaadjes toe en laat het geheel nog 12 minuten op een middelhoge tot hoge stand doorkoken; roer regelmatig. Leg de mosselen, nog steeds in hun schelp, op een bakplaat. Giet er het mengsel over en zet de scotel nog 4 minuten in de oven.

Mossellen In Een Lichte Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Cozze Ripiene
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mossellen Met Dragon
30-60 min -
Bekijk recept
Apero mosseltjes
20 min
Bekijk recept