Tagliatelle Met Krab In Bladerdeeg

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De oven voorverwarmen op 225?C. De plakjes bladerdeeg uitspreiden en laten ontdooien. Een taartvorm (? 28 cm) invetten. De plakjes bladerdeeg op elkaar leggen en uitrollen tot een ronde lap (? 32 cm). Hiermee de vorm bekleden. In de deegbodem gaatjes prikken, afdekken met bakpapier en vullen met rijst of gedroogde peulvruchten (= steunvulling). In het midden van de oven de bodem ? 20 minuten bakken. Intussen in een koekenpan de olie verhitten. De uisnippers en de champignonplakjes ? 5 minuten bakken tot al het vocht verdampt is. Een teentje knoflook erboven uitpersen en de gezeefde tomaten erdoor roeren. Het geheel op smaak brengen met peper en zout. Het bakpapier met de steunvulling verwijderen en de bodem in nog ? 5 minuten goudbruin bakken. De tagliatelle koken volgens de gebruiksaanwijzing. De slagroom met het saffraanpoeder en de vermout aan de kook brengen en dit ? 3 minuten koken. De boter in stukjes snijden, dit van het vuur af door de slagroom kloppen en het op smaak brengen met peper en zout. De tagliatelle afgieten en weer terugdoen in de pan. Een teentje knoflook erboven uitpersen en de krab en de saus erdoor scheppen. De taartbodem uit de vorm nemen en op een schaal zetten. Het tomaatmengsel over de bodem verdelen en de tagliatelle erin scheppen. De dille erboven fijnknippen.

Tagliatelle Met Krab In Bladerdeeg is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept