Insalata Di Mare

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe in een grote steelpan 1 l. water & het sap van een halve citroen. Breng dit aan de kook, doe er de inktvisringen bij & laat ze 30 minuten koken. Laat ze daarna goed uitlekken. Meng de inktvis met de garnalen in een grote kom
  • 2 Verwijder de pitjes van de pepertjes & snij ze in fijne ringen. Hak de knoflook fijn. Doe alles in een schaaltje & overgiet met knoflook & 2 of 3 eetlepels citroensap. Roer goed & breng op smaak met oregano, peper & zout. Giet deze marinade over de inktvis & garnalen & zet ze 2 uur in de ijskast.
  • 3 Haal het gerecht 15 minuten voor het opdienen uit de ijskast & verdeel het over de borden. Hak de peterselie fijn & garneer er de insalata mee. Breng de salade nogmaals op smaak met peper, zout & citroensap & garneer met een schijfje citroen.

Insalata Di Mare is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane pizza met tonijn en rode ui
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli frutti di mare
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Carne di maiale alle erbe e insalata al mango (Kruidige varkenshaas met mangosalade)
30 min-
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept