Water samen met wijn en Spaanse peper aan de kook brengen. Vuur temperen. Garnalen toevoegen en 2 min. zachtjes laten koken. Met schuimspaan uit de pan halen; laten uitlekken. jakobsschelpen toevoegen en 1 1/2 min. zachtjes laten koken. Met schuimspaan uit de pan halen; laten uitlekken. Inktvis toevoegen en 2 min. zachtjes laten koken. Met schuimspaan uit de pan halen; laten uitlekken. Mosselen toevoegen. Afdekken en 3 min. laten koken tot de schelpen open zijn. Verwijder mosselen die dicht blijven. Naar keuze mosselen uit de schelp halen of in de schelp laten zitten. Vissoorten wegzetten. Saus: olie in pan verhitten, knoflook en uien 2 min. fruiten. Tomatenpuree toevoegen en 1 min. al roerend meekoken. Toevoegen : tomaten, sherry en peterselie. 6 Min. zachtjes laten koken tot de saus indikt. Laten afkoelen. Saus over pizzabodem uitstrijken en met kaas bestrooien. Vissoorten over pizza verdelen. Kappertjes en peterselie erover strooien. In 30 min. goudbruin bakken.
Zeevruchtenpizza Royaal is een recept van Smulweb.nl