Slakkensoep Uit Noord-Italie

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In hele hete boter de fijngehakte uien en de knoflook uit de pers glazig fruiten. De soepgroente en de kleingesneden slakken erbij doen en nog eens 5 min. fruiten. Blussen met de witte wijn, goed vermengen en de bouillon er bij schenken. Met het deksel op de pan de soep een half uurtje laten koken. Kruiden met versgemalen peper, zout en cognac. De stijfgeklopte slagroom in de slagroomspuit doen. Soepkoppen vullen met de soep, elke kop garneren met een toef slagroom uit de spuit, bestrooien met gehakte peterselie en serveren met verse toast.

Slakkensoep Uit Noord-Italie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sardines met paprika's (Italië)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie:Saffraan-Risotto Met Vis En Venkel
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Uiensoep
10-20 min -
Bekijk recept
Italie:Risotto Met Chorizo En Radicchio
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept