Bak de paddestoelen, de uitjes en de knoflook met wat peper, zout en rozemarijn mooi bruin. Haal uit de pan en zet opzij. Snijd met een kaasschaaf plakken van de kaas, en probeer ze een beetje heel te laten. Haal de pasta uit de koeling, en snijd de vellen in lapjes met een formaat van ca. 7x7 cm. Leg op elk vel een paar plakjes kaas, een blaadje basilicum en daarop een beetje paddestoelmengsel, maak de randjes van het vel nat en leg op het geheel weer een pastavelletje. Knijp de randjes dicht. (eiwit plakt beter dan water, dus dat kan ook) Reken per persoon op ongeveer 4 ravioli . Kook de ravioli beetgaar in ruim water met een scheut olijfolie. Schep ze uit het water met een schuimspaan en drapeer er per persoon 4 op een bord. Scheutje (van je beste) olijfolie er over, en nog een paar schilfers parmesaanse kaas ter versiering, met een blaadje basilicum. Warm opdienen.
Ravioli Met Kaas, Basilicum En Paddestoelen is een recept van Smulweb.nl