Kalfsbouillon

6
Langer dan 2 uur -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe 1 1/2 liter water in de pan met daarin de kalfschenkel. Snij de ui doormidden, doe op elke helft een laurierblaadje en prik met een kruidnagel, tijm en foelie erop vast. Snijd de gewassen wortels in schijfjes en doe het erbij met de verse peterselie. Deksel op de pan, breng aan de kook en daarna laag zetten en laat ongeveer 4 uur trekken. Voeg na ongeveer 1uur trekken de kalfsfond toe.De andere dag nog opzetten op een lage pit en ongeveer nog 2 uur zachtjes laten trekken. Daarna de bouillon zeven.

Kalfsbouillon is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons, dragon-mosterdsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskroon op lage temperatuur en lentegroentjes
2 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto alla milanese
Bijgerecht
Bekijk recept
Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsmedaillons, dragon-mosterdsaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept