Italiaanse Wildpeper

2
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de paddestoelen ca. 15 min. in ? l heet water. Hak de ui, knoflook, wortel en bleekselderij fijn. Veeg de shii-take schoon en snijd ze in plakjes. Snijd ook de geweekte paddenstoelen fijn, bewaar het vocht. Bestrooi de wildpoulet met zout en peper. Verhit de olijfolie in een grote braadpan en braad het vlees op matig hoog vuur licht aan. Schep de spekblokjes, fijngehakte groente, shii-take en geweekte paddenstoelen erdoor en bak alles al omscheppend nog ca. 3 minuten. Schenk dan langs de rand van de pan het paddenstoelenvocht, de wijn, de runderbouillon en de tomatensaus erbij. Voeg de rozemarijn en laurier toe en stoof de wildpeper met het deksel schuin op de pan in ca. 2 uur heel zachtjes gaar. Serveren met een fijne aardappelpuree en spruitjes.

Italiaanse Wildpeper is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Winterse Wildpeper.
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boswachtersschotel
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept