Kook de spagetti zoals op de verpakking staat aangegeven. Snij intussen de ham in kleine blokjes en doe die in een kom. Schep er de geraspte kaas doorheen en sla ook de 4 eieren in de kom. Klop dit mengsel goed door elkaar. Doe er een halve theelepel zout bij en een mespunt peper. Nog een keer goed roeren. Als de spagetti klaar is haal je de pan van het gas (gebruik de ovenwanten). Giet de spagetti af met koud water en laat ze uitlekken. Laat de boter in de koekenpan smelten op laag vuur. Giet dan het eiermengsel in de pan en doe de spagetti erbij. Nu het deksel op de pan. Laat de omelet in ongeveer 10 minuten zachtjes gaar worden. Als de bovenkant gestold is steek je met het pannenkoekmes voorzichtig de randen los. Probeer nu of de omelet los in de pan zit. (zo niet, dan het pannenkoekmes gebruiken). Laat de omelet voorzichtig op een groot bord glijden en knip er wat bieslook overheen.