Romeinse Gnocchi

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 220°C./gasstand

4. Een oploopvorm invetten met boter. Voor kruidenboter de boter smelten, knoflookteentje pellen en in de boter persen. Kruiden door vloeibare boter roeren. Met een ellipsvormige uitsteker de gnocchi uitsteken en dakpansgewijs in de vorm leggen. De geraspte Parmezaanse kaas eroverstrooien en de vloeibare kruidenboter erover verdelen. De gnocchi in voorverwarmde oven 10 minuten bakken en aansluitend 1-2 minuten onder de hete grill gratineren.

Romeinse Gnocchi is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Caesarsalade met scampi’s
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept