Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Vlees inwrijven met paprikapoeder en in hete boter snel rondom bruin bakken.
  • 2Champignons in plakjes snijden
  • 3Vlees uit de pan halen en champignons in bakvet bakken
  • 4Tomaten toevoegen met vocht, rozemarijn, tijm, bouillontablet en wijn
  • 5Knoflook uitpersen en toevoegen.
  • 6Vlees terug in de pan doen en 1,5 uur gaar laten stoven.
  • 7Op het eind de room en evt. bindmiddel erbij doen.

Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept