Zoek
Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600gr Fricandeau
4 theelepels paprikapoeder
1 bakje (200 gr)Champignons
2 blikken gepelde tomaten
2 theelepels rozemarijn
2 theelepels tijm
vleesbouillontablet(ten)naar smaak
2 dl droge witte wijn
3 teentjes knoflook
1/8 liter lichtzure room (bv. "room culinair")- bindmiddel (indien no
Bereiding
1
Vlees inwrijven met paprikapoeder en in hete boter snel rondom bruin bakken.
2
Champignons in plakjes snijden
3
Vlees uit de pan halen en champignons in bakvet bakken
4
Tomaten toevoegen met vocht, rozemarijn, tijm, bouillontablet en wijn
5
Knoflook uitpersen en toevoegen.
6
Vlees terug in de pan doen en 1,5 uur gaar laten stoven.
7
Op het eind de room en evt. bindmiddel erbij doen.
Fricandeau In Tomaten-Champignonsaus is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken krieltjes met salie en sjalot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tomaten-champignonsaus
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tortellini met champignonsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle vitello tonnato
15 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept