Ravioli Met Gorgonzola-saus

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor vulling alle ingredienten mengen, met zout en peper op smaak brengen. deeg in gedeelten met behulp van pastamachine(of deegroller) uitrollen. met stand 1 beginnen, opening steeds een stand verkleinen(bij stand 6 of 7) eindigen. als het deeg te plakkerig wordt, het werkvlak met bloem bestrooien. deegplakken op bebloemde plank leggen en flinke theelepels vulling met 8 cm tussenruimte erop scheppen. randen om vulling dun met water bestrijken en een plak deeg erop leggen. randen rond vulling goed aandrukken en rondjes(doorsnede 6 cm) uitsteken. maak 3 ravioli′s per persoon. in een grote pan ruim water met zout en een scheutje olie aan de kook brengen. ravioli in 5-8 min. beetgaar koken. voor de saus de gorgonzola en slagroom al roerend zacht verwarmen, 6 el parmezaanse kaas (en zout) toevoegen. op elk bord 3 ravioli′s leggen en wat saus erover scheppen. rest van saus en parmezaanse kaas er apart bij geven.

Ravioli Met Gorgonzola-saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kinderkaasfondue met ananas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli aperti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept