Zoek
Italiaans Brood Met Rozemarijn
4
Langer dan 1 uur -
Smulweb.nl
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 tenen knoflook
1/2 theelepel suiker
1 1/2 theelepel zout
1 theelepel oregano
1 pak witbroodmix
1/2 dl olijfolie
1 eetlepel vloeibare boter
2 theelepels rozemarijn.
Hulpmiddelen Broodbakmachine
bakpapier
Hulpmiddelen - Broodbakmachine
bakpapier
Voorbereiding Pel de knoflook en hak ze fijn. Bereid het deeg volgens de aanwijzing op de verpakking en voeg de suiker
zout
knoflook
olijfolie
vloeibare boter (dit vervangt de boter volgens de aanwijzing op de verpakking) en oregano toe en verwerk dit in de broodbakmachine. Verwarm de oven voor op 180 ? C. Leg op de bakplaat bakpapier. Strooi de rozemarijn voorzichtig door het deeg en vorm op de bakplaat een rond of langwerpig brood van ca. 2 cm dik. Bereidingswijze Bak het brood in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin. Serveertips Variaties op rozemarijn:
` 100 gr. fijngehakte olijven
` 100 gr. fijngehakte pijnboompitten
` 40 gr. fijngesneden gedroogde tomaten in olie
` 3 eetlepels sesamzaad
` 4 eetlepels gare maiskorrels uit
Bereiding
Bak het brood in het midden van de oven in ca. 20 minuten gaar en goudbruin.
Italiaans Brood Met Rozemarijn is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Rijstsalade met basilicumdressing
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ciabattina-toast met paprikasalade
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept