In grote pan ui en knoflook 8 min. zacht fruiten met de spekjes. Dan op hoog vuur de courgette erbijdoen, roerbakken. Vuur middelhoog. Gehakt erbij roeren. Nootmuskaat er over strooien. Lichtbruin kleuren (niet gaar). Wijn erbij op hoog vuur met bouillonblokje tot blokje opgelost is. Vuur middelhoog. Hele tomaten erbij. Melk erbij. Zakje kruiden erbij. Als alles weer borreld, op heel zacht pitje een uur laten pruttelen. Zo nodig scheut water toevoegen als saus te droog is. Oven voorverwarmen op 200 C. Cremefraiche mengen met parmezaanse kaas en scheutje water tot het zo dun als volle yoghurt is. In platte ovenscha(a)l(en)laagjes maken van saus en lasagnebladen. eindig met een laag bladen. Verdeel daar cremefraichemengsel rijkelijk over. Zet ruim een half uur in de oven tot het cremefraichemengsel kleurt. Maak ondertussen de sinaasappelgremoulata: In de keukenmachine teentje rauwe knoflook, peterselie en de sinaasappelschil tot los fijn mengsel draaien.
Lasagne Met Courgette En Sinaasappelgremoulata is een recept van Smulweb.nl