Basilicum Lasagna

3
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak 1 lepel olijfolie warm in de hapjespan, fruit de uisnippers en voeg de uitgeperste knoflook eraan toe. Voeg champigons toe en bak deze lichtbruin. Voeg de spinazie in gedeelten toe en roerbak deze. Voeg bij het laatste deel spinazie de basilicum blaadjes toe. Voeg alle tomatenpuree toe en vervolgens de slagroom. Breng op smaak met ketjap, zout en cayennepeper. De saus blijft dun. Schep een deel van de saus in de ovenschaal zodat het de bodem bedekt. Voeg lasagnabladeren toe. Schep daar saus op. Bedek het gehaal met tomatenplakken. Schep daar saus op, dan lasagnabladeren. Wissel af totdat de lasagnabladeren op zijn. Als laatste de saus. Bedek saus met kaasplakken. Bedek kaas met tomatenplakken. Bedek tomaten met kaasplakken. In op 220 graden voorverwarmde oven voor 30-40 minuten.

Basilicum Lasagna is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept