Pistache-Flensjestaart

8
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid het pak pannenkoekmix volgens de bereidingswijze en bak in een koekenpan (22 cm.) 7 flensjes. Verwam de Pisang Ambon en los hierin de geweekte gelatineblaadjes op. Roer dit met de stijfgeklopte slagroom door de pistachevla. Leg 1 flensje in een ingevette springvorm (22 cm.) en verdeel 1/7 deel van het vlamengsel erover. Herhaal dit tot de flensjes op zijn. Eindigen met het vlamengsel. Bestrooi de taart met de pistachenootjes. Laat de taart in de koelkast tot gebruik opstijven.

Pistache-Flensjestaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

FLENSJESTAART MET APPEL!!!
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Crepazes (hartige flensjestaart)
Bekijk recept
Flensjestaart
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Franse Flensjestaart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept