Benodigde materialen: keukenpapier en een frituurpan. Neem bij voorkeur verschillende soorten groenten, zoals bloemkoolroosjes, mini ma?s, champignons, paprikareepjes, lente-uitjes bleekselderij en sperziebonen. Voor de visfilet kunt u bijvoorbeeld. tong, schol of roodbaars nemen. 3 min. Verwijder het velletje van de tomaten. Snijd de tomaten in vieren, verwijder de pitjes en hak het vruchtvlees fijn. Breng de tomaatblokjes op smaak met koriander, olijfolie, peper en zout. 33 min. Klop de bloem samen met een snufje zout, het ei en het bier tot een glad beslag en laat het beslag een half uur rusten. 9 min. Blancheer de eerst de stevige groentesoorten, zoals bloemkool, ma?s, bleekselderij en sperziebonen en spoel de groente onder de koude kraan af. Snijd de groente eventueel in stukjes. 20 min. Was de vis en snijd hem in repen. Verhit de frituurolie. Haal de voorbereide groenten en vis door het beslag en frituur ze goudbruin. Laat alles op keukenpapier goed uitlekken. Serveer de tomatensaus bij de fritto misto.
Italiaanse Gefrituurde Groentestukjes En Visreepjes (fritto is een recept van Smulweb.nl