Gegratineerde Penne Met Gehaktsaus

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In 2 eetl. olie knoflook en rozemarijn 10 min. zachtjes bakken. Gehakt toevoegen en in 5 min. rul bakken. Wijn in delen toevoegen, aan de kook brengen en laten verdampen. Tomaat toevoegen. Bloem door koude bouillon roeren en aan saus toevoegen. Op matig vuur in 10 min. tot dikke saus laten inkoken. Zout en peper toevoegen. Pasta in ruim kokend water met zout en 1 eetl. olie volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken. Oven voorverwarmen op 180 C. Pasta mengen met 2 eetl. olie en vlees. In ovenschaal scheppen. Kaas erover strooien. In midden van oven 15 min. laten gratineren.

Gegratineerde Penne Met Gehaktsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept