Pasta Di Napoli

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de olijfolie in een warme braadpan en bak de uien en knoflook tot deze glazig zijn. voeg het gehakt toe en bak deze rul, voeg als het bijna gaar is de oregano toe en laat het vlees afkoelen. kook in een grote pan water voor de pasta met beetje olijfolie en een tuinkruidenbouillonblokje en kook volgens gebruiksaanwijzing. laat in een pannetje de boter smelten en doe de bloem erbij,(vaak doe ik de bloem bij de melk en de bouillon wat ik dan mix met de staafmixer, krijg je geen klontjes) doe er de melk bij en roer tot een gladde saus. giet er voorzichtig de bouillon bij en blijf roeren. als de saus dikker wordt de tomaten en tomatenpuree er bij doen. eventueel nog met de staafmixer fijn maken. roer de twee eierdooiers met paneermeel door het gehakt-mengsel en voeg peper en zout naar smaak toe. doe de "al dente" pasta in de ovenschaal,doe hierover het vleesmengsel, dan de tomatensaus en strooi hierover paneer-meel en als laatste bedekken met geraspte kaas. zet de schaal in de oven tot de kaas mooi bruin is.

Pasta Di Napoli is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Antipasti: Insalata Del Principe Di Napoli
0-10 min -
Bekijk recept
Gevouwen Pizza
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pizza Napoli
0 min
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept