Cipolline In Agrodolce

4
Langer dan 2 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de olie in een vuurvaste schaal en bak de uitjes tot ze beginne te kleuren. Voeg de azijn en de wijn toe en laat enkele minuten verdampen.Strooi de bloem in de pan en meng zsorgvuldig, voeg vervolgens de suiker en wat peper en zout toe. Giet de bouillon in de pan, roer nogmaals, en zet 2 uur in de vorverwarmde oven. De saus zal dik zijn en de uitjes bruin, glanzend en gaar

Cipolline In Agrodolce is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cipolline In Agrodolce
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carciofi In Agrodolce
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Cipolline In Agrodolce
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Cipolline In Agrodolce
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Cipolline In Agrodolce
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept