Verhit de olie in de loekepan en bak het gahakt erin (rulbakken) De tomatensaus erbij doen en op smaak brengen met peper en zout (Event. een geperst teentje knoflook.) De spinazie verwarmen volgens verpakkingsvoorschrift, goed laten uitlekken en op smaakl brengen met zout en peper. De beciamella saus(1/4 zakje p.p.)bereiden volgens verpakkingsvoorschrift. Een rechthoekige ovenschaal bestrijken met olijfolie, en 1/3 van de lasagne vellen op de bodem leggen. De helft van de gehaktsaus erop scheppen. De saus afdekken met weer 1/3 van de lasagnevellen, en daarop de spinazie verdelen. De spinazie bedekken met de helft van de plakjes Gruere kaas en daarover de resterende lasagnevellen, daar weer overheen de resterende gehaktsaus verdelen. De beciamellasaus erover verdelen en bedekken met de resterende plakjes Gruerekaas De schaal c.a. 30 min. in een voorverwarmde oven van c.a. 180 Celcius. In de magnetron kan ook , zie dan voor de bereiding op de verpakking van de lasagnevellen
Lasagne Met Spinazie En Gehaktsaus is een recept van Smulweb.nl