Lasagne Met Spinazie En Gehaktsaus

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de loekepan en bak het gahakt erin (rulbakken) De tomatensaus erbij doen en op smaak brengen met peper en zout (Event. een geperst teentje knoflook.) De spinazie verwarmen volgens verpakkingsvoorschrift, goed laten uitlekken en op smaakl brengen met zout en peper. De beciamella saus(1/4 zakje p.p.)bereiden volgens verpakkingsvoorschrift. Een rechthoekige ovenschaal bestrijken met olijfolie, en 1/3 van de lasagne vellen op de bodem leggen. De helft van de gehaktsaus erop scheppen. De saus afdekken met weer 1/3 van de lasagnevellen, en daarop de spinazie verdelen. De spinazie bedekken met de helft van de plakjes Gruere kaas en daarover de resterende lasagnevellen, daar weer overheen de resterende gehaktsaus verdelen. De beciamellasaus erover verdelen en bedekken met de resterende plakjes Gruerekaas De schaal c.a. 30 min. in een voorverwarmde oven van c.a. 180 Celcius. In de magnetron kan ook , zie dan voor de bereiding op de verpakking van de lasagnevellen

Lasagne Met Spinazie En Gehaktsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met gehakt en artisjokken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met bonen gehaktsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige lasagne met chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept