Geroosterde Knoflookdip

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de knoflookteentjes los en spreid ze uit op een bakplaat. Schep de olie erdoor en laat de teentjes in 20-30 min. zacht worden. Laat de knoflookteentjes 5 min. afkoelen en pel ze dan. Prak de knoflook fijn en roer er met de halvanaise, de yoghurt en de mosterd een grove dip van. Maak op smaak met zout en peper en bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.

Geroosterde Knoflookdip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groentechips met aioli
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Ansjovis-knoflookdip met rauwe groenten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Spies met olijven en rivierkreeftjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept