Osso Buco,

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote koekepan met anti -aanbaklaag en bak de schenkels op een hoog vuur bruin: neem ze uit de pan. Doe de boter bij de achtergebleven olie en bak de ui, wortel en bleekselderij ca. 5 minuten. Bak de knoflook en de rozemarijn even mee. Schenk de wijn erbij en breng die aan de kook;schraap alle aanbaksels van de bodem los. Doe de inhoud van de pan in een braadslede (waarin de schenkels net naast elkaar passen) en roer de tomaten met het vocht en de peterselie erdoor. Voeg naar smaak zout en peper toe.Leg de schenkels naast elkaar in de groenten en dek de braadslede af met aluminiumfolie. Zet de braadslede in het midden van de oven en laat de schenkels in 2-2 1/2 uur gaar worden.
Voorbereiding
gremolata: Snipper het gepelde knoflookteentje heel fijn en meng het met de citroenrasp en peterselie.

Osso Buco, is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco A La Robert
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Buco Met Boschampignons
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Osso buco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Osso Bucco
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco Met Kalfsschnitzels
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Osso Bucco.*
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept